WVV’34 ontsnapt: 1-1

WVV'34 trad vandaag aan op het vernieuwde sportpark “De Bijenkamp” tegen FC Eibergen. WVV'34, dat met dezelfde 11 spelers aantrad als vorige week tegen PAX, opende sterk maar tot kansen leidde dit echter niet. Eibergen zakte in en probeerde via de counter de snelle buitenspelers te bereiken waar de Hengeveldenaren de nodige problemen mee hadden. Doelverdediger Wouter Assink en verdediger Rob Pierik stonden een tegentreffer in de weg. WVV'34 mocht dus haar handjes dicht knijpen dat het nog 0-0 stond. Enkele minuten later was het wel raak. De geelgroenen stonden achterin niet goed opgesteld waar een speler van Eibergen dankbaar gebruik van maakte, de 1-0 lag achter doelverdediger Wouter Assink.

In de tweede helft was het spelbeeld het zelfde, WVV'34 viel aan maar speelde erg slordig; Eibergen hanteerde veelvuldig de lange bal en creëerde een aantal goede kansen
en had de wedstrijd al in ee vroeg stadium beslissen. Na opnieuw een snelle uitbraak van Eibergen raakte Rob Pierik na een prima tackle de bal met de hand en ging de bal op de bekende
stip. Deze mogelijkheid werd echter op zeep geholpen door de ervaren aanvoerder van Eibergen die de bal hoog over het doel schoot.

Na een tactische wissel van trainer Joost du Gardijn, waardoor Wouter Roescher op het middenveld kwam te spelen, drong WVV aan en dit leidde ook tot een aantal mogelijkheden. Hamoudi Jaafil krulde de bal net voorbij de tweede paal en Bas Assink schoot een vrije trap rakelings naast. Ook Eibergen kreeg tal van mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. Een prachtige vrije trap van de Eibergse captain belandde op de buitenkant van de paal. Diep in blessuretijd kwam alsnog de beloning voor het harde werken van de groen-gelen in de vorm van de gelijkmaker.
Een uitstekende hoekschop van Bas Assink werd hard binnen geknikt door Wouter Roescher!

WVV'34 pakt dus een zwaarbevochten punt tegen FC Eibergen en dat mag best een gestolen punt genoemd worden.

Volgende week speelt WVV'34 een thuiswedstrijd tegen Varsseveld dat na 5 wedstrijden op de tweede positie staat. Die wedstrijd begint om 14:00 uur.