WHC onderuit tegen nummer twee: “Verdiend verloren”

WHC heeft vanavond het uitduel in Bathmen, tegen Lettele, met 30-17 verloren. De thuisploeg bleek een maatje te groot voor de Hengeveldse handbaldames. Bij rust was de achterstand nog te overbruggen (17-11), maar na rust liep Lettele verder weg. Hoofdtrainer Herman Keppels: "We begonnen redelijk aan de wedstrijd. In het begin konden we Lettele aardig bijhouden en na 15 minuten stond er nog een 7-7 stand op het scorebord. Daarna hebben wij nagelaten om de passie en strijd voort te zetten en liepen wij achter de feiten aan. Kansen werden gemist, onze keepster Noa pakte veel ballen maar werden weer opgeraapt door Lettele. Uiteindelijk hebben we verdiend verloren van een goede ploeg, maar met te veel verschil.