WVV’34 uitgeschakeld in de Tukkercup door Diepenheim

WVV is na strafschoppen uitgeschakeld door vv Diepenheim, na de reguliere speeltijd was de eindstand 3-3 waarna penalty’s de beslissing moesten brengen. Na 20 minuten spelen in de eerste helft kregen de groen gelen een counter om de oren waarmee de ruststand al was bereikt. WVV creëerde nog wel enkele mogelijkheden maar wist deze niet in doelpunten om te zetten. Tien minuten na rust was het even gekkenhuis op het sportpark Rupertserve:
Na de gelijkmaker van Gijs Pierik was het amper een minuut later na een strafschop voor ’t Stedeke alweer 1-2. Kort daarop was het Sem Kuipers die de 2-2 binnenkopte en even later was het wederom een strafschop voor Diepenheim en stond de 2-3 op het scorebord. Wouter Horstink bepaalde de eindstand op 3-3 met een bijzonder fraaie treffer; strafschoppen moesten de beslissing brengen:

Joost ten Heggeler

Dit deed Diepenheim net iets beter, Lars Aarnink (over) en Lars Keizer (keeper) misten voor de Hengeveldenaren.

Mark Jansen van vv Diepenheim:” Ik denk dat WVV wat meer de bal had, maar dat het tempo van hun te lag te laag om het ons heel lastig te maken. Wij waren misschien zelfs nog wel gevaarlijker in de omschakeling, helemaal als we het beter uit hadden gespeeld”.