Gehavend W.V.V.’34 lijdt ontluisterende nederlaag in Saasveld

W.V.V.’34 leed de grootste nederlaag sinds tijden en ging met een 5-0 nederlaag de bietenbrug op. De eerste helft was nog enigszins gelijk opgaand, daar waar de Wegdammers meer had moeten voetballen, de ruimte was er daar zeker voor. Kort voor rust maakte Saasveld de goal vanuit de corner en kort na rust maakten ze meteen de 2-0 waarmee het doek al gevallen was. De tweede helft was ontluisterend; Een zeer slap spelend WVV waarbij tot overmaat van ramp ook nog eens sterkhouder Remi Leferink uitviel. Met drie jeugdspelers in de gelederen bleken de groen gelen niet opgewassen tegen de fysiek sterkere tegenstander. Trainer Roy Workel:
"Geen commentaar".

De 1-0 in de 43e minuut, een hoekschop kwam voorlangs in de 5 meter en werd makkelijk binnengelopen.
De 2-0 viel kort na de thee, een bal werd centraal doorgekopt en makkelijk binnengeschoten.
Bij de 3-0 werd de Hengeveldse centrale verdediger (te) eenvoudig uitgekapt.
De 4-0 was een goede aanval van Saasveldia en de 5-0 kwam voort uit een korte corner, werd bij de 2e paal ingedraaid en binnen gekopt.