vrijdag, 10 mei 2019 05:05

M. Keizer Schildersbedrijf Wegdamnieuws Eredivisie: Thijs ter Huurne heeft titel in zicht

Geschreven door

De vorige keer schreven we nog dat Ajax furore maakte in Europa, hoe zuur zijn de druiven nu voor hen. En dat te bedenken dat ze zich nog moeten opladen voor het slot van de Eredivisie. Iemand die het dit seizoen steeds beter gaat doen is Thijs ter Huurne. Hij staat bovenaan in de M. Keizer Schildersbedrijf Wegdamnieuws Eredivisie. Laat hij het net als Ajax in de slotseconden uit handen glippen of houdt hij zijn hoofd koel. Jos ter Haar en Michel van Til zitten hem op de hielen en zijn met nog twee speelronden te gaan nog zeker niet afgeschreven. Hieronder de stand:

apel1
apel2
apel3
apel4
apel5
apel6
apel6

Laatst aangepast op donderdag, 09 mei 2019 23:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.