dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het Tres Chic Hengevelde Open van start

  • vrijdag, 05 juli 2019 17:25
  • Geschreven door 
Morgen, zaterdag 6 juli is het weer zover: Het Tres Chic Hengevelde Open 2019 zal dan starten. Dit toernooi heeft niets met trouwjurken te maken, maar iedereen, getrouwd, ongetrouwd, vrijgezel, net ten huwelijk gevraagd of verliefd en die houdt van een mooie tenniswedstrijd is van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli van harte welkom op ons sportpark!  En voor de mensen die interesse hebben, we hebben in onze mooi aangeklede kantine ook een trouwjurk staan! Er doen dit jaar maar liefst 143 deelnemers mee in 15 categorieën speelsterkte 4 t/m 8. De wedstrijden worden op zaterdag en zondag overdag gespeeld en door de week s avonds vanaf 17:30 uur. Kijk voor het volledige tennisprogramma op   www.toernooi.nl  
Feestavond incl. BBQ
Ook is iedereen van harte welkom op zaterdag 13 juli vanaf 18:00 uur bij onze jaarlijkse BBQ. Tijdens de BBQ kunnen jullie kijken naar een mini dubbel toernooi speelsterkte 2. Opgeven kan tijdens het toernooi bij de wedstrijdtafel. Kosten € 8,- p.p. 
Graag tot ziens op ons sportpark!
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren