vrijdag, 05 juli 2019 17:25

Het Tres Chic Hengevelde Open van start

Geschreven door
Morgen, zaterdag 6 juli is het weer zover: Het Tres Chic Hengevelde Open 2019 zal dan starten. Dit toernooi heeft niets met trouwjurken te maken, maar iedereen, getrouwd, ongetrouwd, vrijgezel, net ten huwelijk gevraagd of verliefd en die houdt van een mooie tenniswedstrijd is van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli van harte welkom op ons sportpark!  En voor de mensen die interesse hebben, we hebben in onze mooi aangeklede kantine ook een trouwjurk staan! Er doen dit jaar maar liefst 143 deelnemers mee in 15 categorieën speelsterkte 4 t/m 8. De wedstrijden worden op zaterdag en zondag overdag gespeeld en door de week s avonds vanaf 17:30 uur.
Kijk voor het volledige tennisprogramma op   www.toernooi.nl  
Feestavond incl. BBQ
Ook is iedereen van harte welkom op zaterdag 13 juli vanaf 18:00 uur bij onze jaarlijkse BBQ. Tijdens de BBQ kunnen jullie kijken naar een mini dubbel toernooi speelsterkte 2. Opgeven kan tijdens het toernooi bij de wedstrijdtafel. Kosten € 8,- p.p. 
Graag tot ziens op ons sportpark!
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.