zondag, 07 juli 2019 13:36

Winst voor Hennie Averdijk en Arnold Paalman

Geschreven door
Ook de tweede jonge duivenvlucht werd gewonnen door Arnold Paalman. De jonge duiven werden om 8.00 uur gelost in Tongeren (België ) op zo’n 175 km van af Hengevelde. Met een vrij harde zw wind hadden de duiven het dit keer vrij gemakkelijk om naar huis te komen. Om 9.45.22 u melde de eerste duif zich bij Arnold en en dus ging hij met de eer strijken.
De dagfond werd gewonnen door Hennie Averdijk deze duiven werden om 6.50 uur gelost in Chateauroux Parc (Frankrijk) 696km vanaf Hengevelde.
Om 17.35.27 melde zich de eerste duif bij Hennie en pakte daarmee de winst.
De eerste 10 van Tongeren waren:
1-3-4-5-6-7-10 Arnold Paalman
2-8-9 Gerard Wielens

Uitslag Chateauroux Parc was als volgt
1 Hennie Averdijk
2 Benni Rupert
3 Ronald ten Thije
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.