Zondagmiddag voor jong en oud!

De Hengeveldse zondagmiddag is ook dit jaar weer een gezellig uitje voor het hele gezin met straattheater en een kindershow van Buurman & Buurman. Daarnaast is er muziek, een karikatuurtekenaar, en voor de kinderen schminken, een springkussen en een kinderdisco! Voor de kleintjes: Buurman en Buurman

Al jaren zijn deze kinderhelden iedere dag op televisie te zien. Op zondagmiddag in Hengevelde zijn ze nu ook in het echt te zien. De verfrissende en hippe kindershow zit vol dans, interactie en populaire liedjes van dit moment. De buurmannen gaan klussen en dan gaat er natuurlijk weer van alles mis. Gelukkig vinden Buurman & Buurman overal een oplossing voor. Ai je to! Na afloop van de show mogen alle kinderen een handje geven, even knuffelen en met Buurman & Buurman op de foto! Buurman en Buurman beginnen om 15.00 uur. En dan nog het straattheater:

 

S traattheater is er onder andere van een strippende koorddanser, een wc op vijf meter hoogte en een wel heel bijzondere wereldreiziger. Daarnaast is er een karikatuurtekenaar op het terrein en voor de kinderen is er schminken, een springkussen en een kinderdisco!

Muziek op het buitenpodium

Muziek is er van de Hengeveldse band Dokter Watjes. Zij zingen in het Nederlands, dialect en een mengelmoes hiervan. Ook Pater Moeskroen, bekend van hits als Roodkapje en Laat Maar Waaien, speelt op het buitenpodium. Gezellige muziek en een feest van herkenning voor de iets oudere jeugd! ’s Avonds in de tent is er 3fm dj Gerard Ekdom en wordt het feest in de kleine uurtjes afgesloten met stand-up pop van De Coronas.