dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reminder: Jaarvergadering Zomerfeesten maandag 11 december a.s.

  • woensdag, 06 december 2017 21:15
  • Geschreven door 

Zoals eerder aangekondigd is de jaarvergadering van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde verplaatst naar 11 december aanstaande. De avond zal om 20.00 uur aanvangen bij de Kolenbrander. Natuurlijk staan de vaste onderdelen weer op de agenda, waarbij nog één keer zal worden terug geblikt op de 50e editie van het afgelopen jaar en daarnaast worden de jaarlijkse subsidies aan de verenigingen uitgereikt. Verder wordt bekend gemaakt wie de opvolger wordt van Frans en Dinie Vossebeld die vorig jaar het Hengevelds Compliment, de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs mochten ontvangen. Nieuw dit jaar is het onderdeel ‘Met de vlag op vakantie’. Tijdens het feest van afgelopen jaar werd de Hengeveldse dorpsvlag gelanceerd, deze werd goed verkocht en wapperde door heel Hengevelde aan menig gevel. Vanuit WegdamNieuws kwam de oproep om de vlag mee te nemen op vakantie en hier een foto van te maken. Liefst 27 inzendingen bereikten de redactie. Op de jaarvergadering zal de leukste, origineelste foto worden bekend gemaakt, de makers zullen hiervoor de eerste passe-partouts voor Hengevelde 2018 ontvangen! U bent hierbij allen van harte uitgenodigd maandag 11 december om 20.00 uur bij Bistro de Kolenbrander. Wie weet krijgt u dan ook alvast een tipje van de sluier voor de programmering van Hengevelde 2018…

Laatst aangepast op woensdag, 06 december 2017 21:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

browse around this web-site grainesdesol.fr