maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Start kaartverkoop Grootste Kantinefeest

  • vrijdag, 16 februari 2018 16:04
  • Geschreven door 

Zaterdag 17 februari start om 12.00 uur de online kaartverkoop van het Grootste Kantinefeest van Nederland. Dit unieke teamfeest in kantinesferen wordt na het grote succes van vorig jaar voor de tweede keer georganiseerd. De zwaarste derde helft van het jaar vindt plaats op zaterdag 9 juni op het zomerfeestterrein in Hengevelde. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol is vol.
Topsport en kantinesound
Deze gezellige kantineavond is het ideale teamuitje voor sporters van alle niveaus, maar ook voor liefhebbers van de beste kantinehits. Artiesten tijdens deze avond zijn namelijk André Hazes, Django Wagner, Raymon Hermans, René Schuurmans, DJ Ivar en natuurlijk de onverwoestbare Koos Alberts. Gastheer en coach zijn oud FC Twente-spelers Sjaak Polak en Jeroen ‘Hooligan’ Heubach. Zij zorgen voor mentale ondersteuning, een grap en een lach en natuurlijk voor de trekking van de Grote Kantineloterij:Grote Kantineloterij
Wanneer je met je team tickets bestelt doe je automatisch mee met de Grote Kantineloterij. Deze loterij heeft een aantal ludieke teamprijzen, maar als hoofdprijs een geheel verzorgd teamweekend naar Mallorca of Costa Brava (meer info op de website). Daarnaast zijn er individuele spelerspassen te koop. In de kantine is natuurlijk ook plek voor de eenzame polsstokhoogspringer, terreinknechten, schaakgrootmeesters, kantinejuffen en scheidsrechters. Op het Grootste Kantinefeest van Nederland is iedereen welkom!
 
De voorverkoop start op zaterdag 17 februari om 12.00 uur. Kaarten à € 10,- zijn per team of individueel te koop via www.grootstekantinefeest.nl/tickets.
 
 
Website: www.grootstekantinefeest.nl  
FB: www.facebook.com/grootstekantinefeest 

Laatst aangepast op vrijdag, 16 februari 2018 16:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren