dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sponsor worden van Hengevelde 2018? Dat kan!

  • vrijdag, 13 april 2018 10:16
  • Geschreven door 

Hengevelde 2018 is in aantocht, nog twee maand en dan is het alweer zover! Achter de schermen zijn we al een hele tijd bezig met de voorbereidingen. De kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland en zaterdag 16 juni zijn inmiddels gestart en ook de overige progammering zal op korte termijn bekend worden gemaakt. De Zomerfeesten Hengevelde zouden niet bestaan zonder de bedrijven in en rondom Hengevelde. Zowel in sponsoring als in materiële zaken. De Zomerfeesten zijn een mooi medium om uw bedrijf of dienst te promoten en daarnaast steunt u de Hengeveldse samenleving, want alle inkomsten die de zomerfeesten verdienen, vloeien rechtstreeks de Hengeveldse samenleving in.

Ook dit jaar zijn er weer vele mogelijkheden voor het adverteren en sponsoren voor- en tijdens de feesten. Veel bedrijven worden persoonlijk benaderd door de sponsorcommissie, maar mocht u niet benaderd worden en wilt u wel graag sponsoren, dan kunt u de mogelijkheden zien op www.hengevelde.nl/sponsor. Op deze pagina staan ook de gegevens van de sponsorcommissie waar u contact mee kunt opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen op uw steun te mogen rekenen!

Laatst aangepast op vrijdag, 13 april 2018 10:17
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=freebitcoin-roll-10000-hack-script-2017 http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=cloud-mining-roi