Wouter Horstink maakt het verschil

W.V.V.’34 heeft vanmiddag op het sportpark Rupertserve met 4-1 gewonnen van een goede tegenstander: Luctor et Emergo uit Almelo. Daar waar de eerste helft redelijk gelijk op ging, was het toch weer Wouter Horstink die het verschil maakte met twee fabuleuze treffers.

Effectief
In de 13e minuut; De bal lag  niet helemaal goed, toch wist hij de verre hoek te vinden en daarmee was de gewenste vroege treffer een feit. (Zie foto boven)
Tot de 42e minuut was de wedstrijd redelijk in balans, maar Wouter Horstink maakte voor de thee het verschil:
Het was Dani Morsink die op de rechterflank libero Remi Leferink diep stuurde. Deze wist vanaf de achterlijn de inkomende Wouter Horstink te bereiken en die wist er wel raad mee. Op bijzonder fraaie wijze verdween ook deze bal in de verre hoek achter de Almelose doelman. Een uiterst effectief W.V.V.’34 in de eerste 45 minuten dat met een 2-0 voorsprong de kleedkamer in ging.

Halverwege de tweede helft was er een opstootje na een pittige overtreding op Robin Rikkert

Tweede helft
Na de break was toch ook wel het team wat het verschil maakte, WVV was na rust de bovenliggende partij.
Een kwartier na rust drukte Lars Aarnink dit uit in de cijfers. Hij pikte de bal op na een uitglijder van de linkervleugelverdediger en een op een met de keeper wist hij koelbloedig het net te vinden.

Luctor
In de 68e minuut deed Luctor nog iets terug met een fraai afstandsschot in de kruising. Kort daarop volgde nog een scrimmage waarbij doelman Kevin Smit zich ver voor het doel bevond. Dit was tevens het laatste wapenfeit van de gasten uit Almelo.

In de slotfase maakte de man van de wedstrijd er nog 4-1 van. Een schot van Tom Grobben belandde bij de doelman die vervolgens aan het grabbelen kwam. Wouter Horstink was er als de kippen bij en gaf de bal het laatste tikje.

W.V.V.’34-Luctor et Emergo 4-1
‘’13        Wouter Horstink              1-0
’42         Wouter Horstink              2-0
’61         Lars Aarnink                       3-0
’83         Wouter Horstink              4-1

Kevin Smit-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Bas Assink-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Dani Morsink-Stan Aarnink (’59 Randy Smit)-Lars Aarnink-Thomas Wegdam (’75 Tom Grobben)-Wouter Horstink

De maker van de 3-1 Lars Aarnink