Dringende oproep W.V.V.’34

Als vereniging vinden we het belangrijk ons sportpark zoveel als mogelijk toegankelijk te houden voor iedereen. Voor onze leden die bij ons sporten, voor andere gebruikers en ook voor kinderen die juist in deze zomermaanden graag een potje voetbal spelen op de velden.

Dat alles kan echter alleen wanneer we er samen voor zorgen dat ons sportpark ook netjes blijft. Helaas gebeurt dat niet altijd. Zo vonden we deze week zelfs doppen van drankflessen en sigaretten op ons hoofdveld. Ons nieuwe kunstgrasveld notabene. Dit kan echt niet!

Het is absoluut niet toegestaan afval achter te laten op ons sportpark. Afval hoort thuis in de prullenbakken die voldoende op ons sportpark te vinden zijn. Zo horen ook fietsen niet op ons sportpark, hiervoor hebben we een fietsenstalling.

Het zijn normale regels op ons sportpark, waaraan iedereen zich moet kunnen houden. Alleen op die manier kunnen we ons sportpark, ook in de zomermaanden, open houden. Als iedereen de regels in acht neemt, kunnen we samen de overlast beperken en houden we ons sportpark netjes.

We gaan er vanuit dat iedereen hieraan meewerkt en zullen hierop controleren!

Bestuur W.V.V.’34

(bron: www.wvv34.nl)