donderdag, 23 januari 2020 05:55

Kleur Bekennen onderneemt met Wilbert ten Thije

Vandaag in Kleur Bekennen, Wilbert ten Thije (39), de Krög voor insiders. Na jaren in zijn ouderlijk huis aan de Koenderinkstraat te hebben gewoond, is hij al ruim een jaar gelukkig aan Het Markslag. Hier heeft Wilbert 'kantoor aan huis' en woont samen met verloofde Milou Wolterinck en hun zoontjes Lennon (6) en Mex (2). Na zijn opleidingen werkte de zoon van een verzekeringsagent zo'n 17 jaar bij diverse assurantiekantoren alvorens hij vorig jaar de stoute schoenen aantrok en besloot voor zichzelf te beginnen onder de naam 'Met Wilbert'. Hij adviseert en faciliteert in verzekeringen, maar je bent bij hem ook voor een hypotheek aan het goede adres. Vandaag gaan we kleur bekennen, met Wilbert!
Door Arthur Schoneveld

2019 was voor deze ondernemer een intensief jaar. Zijn bedrijf is groeiende en hij bouwde een nieuw onderkomen. Altijd actief, vliegt heen en weer met zijn Volkswagen Transporter, veel te zien bij WVV, jaarlijks uitbundige Carnavalist en bij menig ondernemer zie je hem achter de schermen: Stephan ter Doest, bekent zijn ondernemerskleur.
Door Milou Wolterinck.

maandag, 21 oktober 2019 06:02

Kleur Bekennen onderneemt met Rob Lentelink

Vandaag in Kleur Bekennen, Rob Lentelink (53). Hij is er misschien wel hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat er steeds meer Nissans in Hengevelde rondrijden, en stiekem een beetje trots. De goedlachse Wegdammer is namelijk directeur/eigenaar van Nissan Lesscher in Hengelo. Geboren Wegdammer is hij overigens niet, Rob komt uit het Bentelose gezin Lentelink met 8 kinderen. Desondanks is hij niet meer weg te denken uit Hengevelde, en gezien het feit dat Rob met vrouw Ellen onlangs een huis bouwde op De Marke III zal dit voorlopig ook niet gebeuren.
Rob Lentelink: Echtgenoot, vader van twee kinderen, ondernemer, motor- en autoliefhebber, voormalig Prins Carnaval, reislustig en veelal goed gemutst, bekent kleur.
(Door Arthur Schoneveld)

zondag, 29 september 2019 05:51

Kleur Bekenner onderneemt met Hans Mulder

Je hoort hem, je ziet hem. Altijd met zijn hoofd tussen de bloemen en altijd bezig. Hij maakt graag een praatje en lacht wat af. Maar wat weten we eigenlijk van deze spontane, altijd enthousiaste en actieve bloemist? Te weinig. Vandaar dit interview! Elke dag forenst hij van Borne naar hier, zijn bloemenwinkel is zijn tweede huis. Wie kent hem niet, de bijna Abraham: Hans van de Bloemruiker, bekent zijn ondernemerskleur.
Door Milou Wolterinck.

Mijn eerste vriend Harold Nijhuis in Kleur Bekennen! Hoe leuk is dat denk ik dan bij mezelf. Wat ben ik daar als kind vaak geweest! Bij ten Heggeler rechtsaf het oude weggetje door en hupsakee. En het contact is na al die jaren nog steeds als vanouds.  Binnenkort gaan we samen naar Maastricht richting onze oude buurmeid Moniek Wegdam. Maar nu ter zake:
 “De eerste polissen zijn al in de jaren '30 via ons kantoor tot stand gekomen!” Nijhuis Advies; een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau aan de Bentelosestraat 10 te Hengevelde. Hypotheekadvisering oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden is zijn dagelijkse werk. “Wij kunnen ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op de belangen van de klant” 
Harold Nijhuis bekent kleur:
(Door Raymond Wegdam
Pagina 1 van 16