Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

dinsdag, 20 oktober 2020 20:10

TCPM Tukker Cup wederom geannuleerd

De TCPM Tukker Cup heeft zojuist bekend gemaakt dat de editie van dit seizoen niet doorgaat. Voorzitter Thijs Assink hierover: "Helaas hebben we door de huidige omstandigheden moeten besluiten, om de 4e editie van de TCPM Tukker Cup te moeten annuleren. Dit is jammer genoeg voor de 2e keer op rij en waar iedereen weer zin had in een nieuw en sportief seizoen na de 1e golf, is Corona weer zeer actief in Nederland en is het nog maar de vraag of we überhaupt in het jaar 2020 weer aan het voetballen komen."

De Coop brengt de boodschappen bij je thuis! Je kunt bellen (0547-333208), mailen (hemel.hengevelde@coop.nl) of via de webshop. (www.coop.nl/hengevelde)

In deze gekke tijd kan het soms moeilijk zijn om boodschappen te doen. Dit kan zijn doordat u zelf ziek bent, familie ziek is, etc. Ook kan het zijn dat u liever niet de deur uit gaat, omdat u bang bent besmet te raken, etc. Coop Hengevelde helpt u tijdens deze dagen! U kunt bij ons boodschappen bestellen en deze bij u tot aan de voordeur laten bezorgen. 

Het boodschappen online bestellen gaat als volgt:

Afgelopen week moest de horeca opnieuw verplicht de deuren sluiten. Bistro de Kolenbrander ook, maar zij gaan starten met een initiatief om de gasten toch te kunnen blijven voorzien van hun lekkernijen. "Omdat we met zijn allen weer thuis moeten blijven, proberen wij het voor jullie iets dragelijker te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober kun je genieten van een selectie van onze voorgerechten, hoofdgerechten en een heerlijk dessertje. Bij de hoofdgerechten zit een handleiding bij hoe de hapjes zo lekker, snel en makkelijk mogelijk warm gemaakt kunnen worden. Bestel onze Preuverie L en/of XL Box via info@bistrodekolenbrander.nl of bel ons vanaf woensdag 12:00 uur via 0547-333972. Let op: De boxen zijn te bestellen tot vrijdag 23 oktober 20:00 uur. De boxen zijn zaterdag en zondag af te halen vanaf 16:00 uur." Hieronder de keuzemogelijkheden:
maandag, 19 oktober 2020 16:14

Week van de voedselbanken afgerond

Afgelopen week stond geheel in het teken van de Voedselbanken! Ook in de gemeente Hof van Twente is een voedselbank te vinden. Mede dankzij vele vrijwilligers en donateurs wordt het mogelijk gemaakt dat er wekelijks goed gevulde voedselpakketten GRATIS worden verstrekt aan mensen die het nodig hebben. Met hulp van de voedselbank kunt u toch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten.

Mark van Salut: “Ik zie veel mensen met financiële problemen, vaak ook met schuldenproblematiek. Wanneer je deze schulden gaat wegwerken houd je vaak per week niet veel geld over. Met hulp van de Voedselbank kan je dan vaak tóch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten”.

Heeft u ook ondersteuning nodig van de Voedselbank? Salut kan u hiermee helpen! Aan de dienstverlening van Salut zijn voor u geen kosten verbonden. Meer weten? Bel Mark van Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.

De positie van Phillip Cocu bij Derby County komt steeds zwaarder onder vuur te liggen. De Nederlandse trainer verloor vrijdagavond met zijn ploeg van Premier League-degradant Watford (0-1) en pakte pas drie punten dit seizoen. Mike te Wierik, die dit zomer overkwam van Groningen, zat opnieuw 90 minuten op de bank. Mike verklaarde het volgende aan de redactie: "We hadden wel meer verdiend. Minimaal een punt vond ik, alleen kregen we wel echt een goede goal tegen. Dan sta je weer met lege handen. Over zijn reserverol geeft Mike het volgende aan: "Even afwachten allemaal, deze week spelen we dinsdag en vrijdag alweer dus er komen snel weer nieuwe kansen." Hoe ziet een week van Mike te Wierik eruit in deze Corona tijd? "Veel trainen. Voor de rest zijn hier de restaurants etc. nog wel open dus we kunnen hier nog wel uit eten. Of een keer naar een shop gaan maar verder is niet veel te doen."

Pagina 1 van 954