Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

maandag, 06 april 2020 14:58

Sam geboren!

De Markesingel is weer een inwoner rijker, want vannacht is Sam geboren. Hij is het eerste kind van Robin Eijsink (Bekkedam) en Manon Borghuis. Namens de buurt en de redactie van harte proficiat!

De Comedy Night die op 17 april aanstaande gepland stond, is wegens het Coronavirus verplaatst naar het voorjaar 2021. De nieuwe datum voor de Comedy Night wordt eind dit jaar bekend gemaakt.
De toegangskaarten, volle spaarkaarten en zegels blijven dan ook geldig voor de Comedy Night 2021. De Comedy Night zou plaatsvinden bij de Gebrande Waateren, dit is een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedian en improvisatie. Wordt vervolgd!

De Tukker Cup van dit seizoen zal in verband met het coronavirus niet doorgaan. Thijs Assink, voorzitter van het voetbaltoernooi: "Zoals wij als organisatie vorige maand gecommuniceerd hebben, volgen we de updates omtrent het coronavirus op de voet. Ook afgelopen week na de persconferentie en het daaropvolgend besluit van de KNVB, zijn wij met elkaar in overleg gegaan. Wij hebben doen besluiten om de TCPM Tukker Cup dit seizoen te annuleren en ons te focussen op de start van het nieuwe seizoen met een nieuwe editie van het toernooi. De reden voor ons besluit is logisch, want er is nog te veel onduidelijkheid en op dit moment komt voetbal simpelweg niet op de 1e plaats. De deelnemers welke nog in het toernooi actief zijn en onze partners, zijn inmiddels ingelicht en hebben begrip voor ons besluit."

donderdag, 02 april 2020 21:50

De Paasbrunchbox van Bistro de Kolenbrander!

Pasen is dit jaar niet het Pasen zoals het hoort te zijn. Toch helpt Bistro de Kolenbrander u om het zo feestelijk mogelijk te maken.

Met een paasbrunchbox die goed gevuld zal zijn met een tomaten- of aspergesoep, verse broodjes van onze plaatselijke bakker Nollen, een croissantje, gerookte zalm, brie, kaas, filet Americain, roomboter en jam als beleg. Een gekookt eitje, een eier- aspergesalade en tot slot een verse smoothie. Daarbij krijgt u ook nog een dessert van een witte en bruine chocolademousse. De box kost €19,95 per persoon. Óók kunt u voor €10,00 extra, een heerlijke fles witte wijn bijbestellen.

Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht: Een paasbroodje, Nutella, jam, een chocolade paashaasje, Capri-Sonne, een vers bakje fruit en als afsluiter een leuke verrassing! Deze paasbrunchbox kost €10,-.

Wilt u eerste en/of tweede paasdag genieten van een paasbrunchbox van Bistro de Kolenbrander?
Bestel dan vóór 10 april via het nummer: 0547-333972
Afhalen kan tussen 11:00-13:00 op uw afgesproken paasdag.

Anders dan anders maar Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde gaat er wel wat leuks van maken! Daarom kunt u bij hen een heerlijk paasmenu afhalen en zo toch genieten van een feestelijke maaltijd zonder lang in de keuken te hoeven staan. Casper: "Daarnaast kunt natuurlijk onze royaal gegarneerde paas rundvleessalade bestellen voor € 7,75 p.p.  Ook hebben we heerlijke huisgemaakte eiersalade in bakjes van 250 gram voor € 4,-. Bestel via info@gebrandewaateren.nl of via telefoon of  Facebook. Samen maken we er ook dit jaar heerlijke paasdagen van! De bestellingen worden op zaterdag 11 april tussen half drie en half vijf bezorgd, dit is kosteloos in de Hof van Twente. Afhalen kan natuurlijk ook!"
Hieronder de kaart:

Pagina 1 van 876