Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

woensdag, 18 september 2019 10:59

Poging tot inbraak aan de Pellehof

Een bewoonster aan de Pellehof in Hengevelde hoorde op vrijdagnacht 13 september tussen 2.00 en 6.00 uur luid gerammel bij een raam. Toen ze het licht aandeed, stopte het gerammel. Toen ze die ochtend daarop het raam bekeek, was het behoorlijk beschadigd. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging tot inbraak.

woensdag, 18 september 2019 10:35

Wegwerkzaamheden op Goorsestraat

Wie op dit moment naar Goor rijdt, ziet dat de andere rijbaan afgesloten is. De bovenste asfaltlaag van de N347 is namelijk toe aan onderhoud. Het verkeer dat van Goor naar Hengevelde kan daarom vandaag enkel gebruik maken van de parallelweg. Het is niet bekend of vandaag ook de eerst genoemde rijstrook behandeld wordt. Weggebruikers moeten wel rekening houden met een iets langere reistijd aangezien de maximum toegestane snelheid 50 kilometer per uur is.

et welpjesvoetbal gaat weer van start bij W.V.V.'34! 

Dit welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel. 

Data en tijden: Zaterdagen 5, 12 en 19 oktober a.s., start om 11.30 uur.
Locatie: Het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34 

Deelname is gratis, maar opgave (voor de in totaal 3 zaterdagen) is wel nodig!
Dit kan via de app bij Niels Spekreijse, 06-14423788. Ook voor overige vragen kan er contact met hem worden opgenomen.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september aanstaande zijn er veel activiteiten in Hof van Twente rond World Cleanup Day. Op vrijdag 20 september om 15.00 uur reikt wethouder Harry Scholten een zwerfafvalpakket uit aan Amy van Heuven uit Markelo. De inhoud van dat pakket kan zij gebruiken voor het ophalen van zwerfafval. Amy haalde eerder deze maand de krant met haar acties om Markelo schoon te houden en deed daarbij een oproep aan de gemeente. Amy wil graag dat de gemeente spullen ter beschikking stelt voor het ophalen van zwerfafval en dat de gemeente het zwerfafval, dat verzameld is, ook ophaalt.

In het laatste weekend van september is het tijd voor het Schuttersfeest in Diepenheim. Dit jaar met veel gezichten uit omliggende kernen op de planken. Zo zien we op vrijdagavond de band X-Static met Goorse roots in de grote tent. Op zaterdagavond is de Tipi (dit jaar nog groter) het podium voor Skandal & Friends. De Deepse band Skandal treedt dan op met verschillende “friends” uit de regio. Dibert Ketting, Eric Dollekamp, Jan Ligtenberg en Tonnie Elferink geven een feestje waar jij en de volgende artiesten zijn uitgenodigd:
Uit Hengevelde zien we Anke Gerritsen (zaterdagavond), David Spekreijse en Mahmoud Jaafil alias Black and Decker (zaterdagavond van 22 tot 22.45) en Justin Wolterinck alias DJ Retlow (daarna tot 1.30 uur). Op zondag sluiten DJ Bart en Kasper af! Tevens is er op vrijdagavond een neonparty speciaal voor scholieren van de middelbare school, wellicht ook leuk voor de Hengeveldse jeugd.

Pagina 1 van 796